EZİNE MESLEK YÜKSEK OKULU PAZARLAMA VE REKLAMCILIK BÖLÜMÜ

BTK Akademi İle Ücretsiz ve Sertifikalı Eğitim Duyurusu

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK); bilimsel, teknolojik ve sürekli kendini yenileyen eğitim anlayışı ile sektöre ve ülkeye katkı sağlayacak alanında öncü, tanınmış, güvenilir ve saygın bir eğitim merkezi oluşturmak amacıyla kurulmuştur.

BTK Akademi bünyesinde gerçekleştirilen programlar, konusunda uzman iç eğitmenlerin yanı sıra, kamu kurum ve kuruluşları ve üniversiteler ile ulusal ve uluslararası diğer tüm paydaşların iş birliği ve katkılarıyla hazırlanmaktadır.

“Bilginin Adresi” sloganıyla yola çıkan BTK Akademi, özellikle bilgi teknolojileri alanında oluşturduğu dijital eğitim portalı ile tüm vatandaşlarımıza ulaşmayı hedeflemektedir. Online eğitimlerin yanı sıra gerçekleştirdiği sınıf içi eğitimlerle de bilgi ve iletişim teknolojileri sektörüne yönelik konularda eğitim almak isteyen her kesimin mesleki ve teknik ihtiyaçlarını mekan ve zamandan bağımsız olarak karşılamayı amaçlamaktadır.

Proje kapsamında eğitim almak isteyen öğrencilerimiz, https://www.btkakademi.gov.tr/portal/ adresinden e-devlet bilgileri ile giriş yaparak sistemde yüklü olan derslere kaydolup, takip edebileceklerdir.