Pazarlama Bölümü Öğrenci ve Danışmanlarının TÜBİTAK-2209-A Başarısı

Pazarlama Bölümü öğrenci ve danışmanları ile TÜBİTAK-2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında 2 proje kabul edilerek başarı sağladı. Öğr. Gör. Gülce TOK danışmanlığında, öğrenciler İlyas Ömer DEDE, Mervegül KORKMAZ, Yasemin Erin UYANIK ve Akmurad BAZAROV'un katkılarıyla "Ortaokul Öğrenciilerinin Çevrimiçi Sosyal Davranışı Üzerine Bir Araştırma: Ezine İlçesi Örneği" başlıklı proje kabul edilmiştir. Öğr. Gör. Dr. Merve Gözde DURMAZ danışmanlığında, öğrenciler Sena ŞENÜRK ve Rumeysa SAĞLIK'ın katkılarıyla "Çevre Bilinçli Tüketim Eğiliminin Yeşil Satın Alma Davranışı Üzerindeki Etkisinde Yeşil Reklamın Rolü"  başlıklı proje kabul edilmiştir. Öğrencilerimize başarılarının devamını diliyoruz.