Geyikli Altınkum Kıyı Temizleme Etkinliği

Meslek Yüksekokulumuz Pazarlama ve Reklamcılık bölümü öğrencileri  Sosyal Sorumululuk ve Etik dersi kapsamında Geyikli Belediyesi Altınkum Sahilinde kıyı temizleme etkinliği gerçekleştirdi. "Geyikli'yi seviyorum, Sahilime Sahip Çıkıyorum" sloganıyla öğrencilerimiz geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da Altınkum sahilinde torbalarca çöp toplayarak çevre kirliliğine dikkat çektiler. Etkinliğe Öğr. Gör. Dr. Merve Gözde DURMAZ,  Öğr. Gör. Ş. Ceren ULUPINAR, Öğr. Gör. Sibel ŞEN yanı sıra Geyikli Belediye Başkan Vekili Saim ÇELİK ve belediye çalışanları katıldı.

Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen öğrencilerimize ve destek veren Geyikli Belediye Başkanı Sayın Mevlüt Oruçoğlu’na ve personeline çok teşekkür ederiz.