2019-2020 MEZUNLARIMIZIN DGS BAŞARISI

2019-2020 Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencilerimiz girdikleri Dikey Geçiş Sınavında başarılı tercihler ile hedefledikleri lisans bölümlerine yerleştiler. Mezun öğrencilerimizden Cansu NAR Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölümü’ne, İnci Nur YILMAZ İstanbul Üniversitesi Uzaktan Eğitim Fakültesi Sosyoloji Bölümü’ne, Lütfiye YILDIZ ve Mücahide ALTUNAY Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü’ne geçiş yaptılar.

Yüksekokulumuzda aldıkları eğitimleri lisansa tamamlayarak öğrenim hayatlarını sürdürmeyi tercih eden öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının daim olmasını diliyoruz.