EZİNE MESLEK YÜKSEK OKULU PAZARLAMA VE REKLAMCILIK BÖLÜMÜ

AĞRI PATNOS VE ŞANLIURFA AKÇAKALE İÇİN ÇALIŞTIK

Paylaştıkça çoğalıyor mutluluklar, ÇOMÜ Sosyal Gönüllüler Topluluğu olarak Şanlıurfa Akçakale Necipfazıl Kısakürek Anaokulu'ndaki miniklere kırtasiye ve giyim desteği, Ağrı Patnos Tesiş Ortaokulu'ndaki minik kardeşlerimize kitap desteği sağlamak için çalıştık. Hazırladığımız malzemelerimizi bugün sevgiyle paketledik ve kargoyla minik kardeşlerimize yolladık.

Dileriz iyi günlerde kullansınlar, mutlu günlerde okusunlar.

Destek verenlerimize teşekkür ederiz.

Dileriz iyi günlerde kullansınlar, mutlu günlerde okusunlar.

Destek verenlerimize teşekkür ederiz.