ÇOMÜ SOSYAL GÖNÜLLÜLER TOPLULUĞU EZİNE SARISÖĞÜT KÖYÜNDE

ÇOMÜ Sosyal Gönüllüler topluluğu çalışmalarını yeni dönem ile Ezine Sarısöğüt İlköğretim’deki ihtiyaç sahibi kardeşlerine hediyeler hazırlayarak başladı. Geçtiğimiz günler içinde Sarısöğüt İlköğretim’de eğitim gören kardeşlerinin ihtiyaçlarını tespit eden gönüllüler topluluğu hediyelerini isim isim paketleyerek Sarısöğüt Köyü’ne 24 Şubat 2020 günü ulaştırdı. Topluluk akademik danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Hicran Özlem ILGIN ve Öğr. Gör. Ceren ULUPINAR’ın da katıldığı ziyaret sırasında hediyelerine kavuşan miniklerin sevinçleri görülmeye değerdi. Topluluk ileriki günlerde bir bahar etkinliği düzenleyerek köyü tekrar ziyaret etmeyi planlıyor.

Ziyaretimiz sırasında misafirperverlikleri için okul müdürü Sayın Mehmet ZEKAİ’ye teşekkür ederiz.