Ezine Meslek Yüksekokulu 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılında Sosyal Sorumluluk Kapsamında İlk Faaliyeti Gerçekleştirdi.

Ezine Meslek Yüksekokulu 2022-2023 eğitim öğretim yılında sosyal sorumluluk kapsamında ilk faaliyeti gerçekleştirdi.

Bu kapsamda 20.10.2022 tarihinde Geyikli yeni iskelede kıyı temizleme etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Ezine meslek yüksekokulu öğrencileri ve akademik personel katıldı. Ezine Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin organize ettiği bu etkinlik kapsamında sahilde detaylı temizlik yapıldı. Toplanan çöpler arasında yoğunlukla sigara izmariti, plastik eşyaların oluştuğu çöpler yaklaşık 3 saate yakın bir zamanda toplandı. Geyikli belediyesi personelinin de desteğiyle anlamlı ve güzel bir etkinlik gerçekleştirildi.

Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen öğrencilerimize ve her türlü destek veren Geyikli Belediye Başkanı Sayın Mevlüt Oruçoğlu’na ve personeline çok teşekkür ederiz.