Pazarlama Bölümü Öğrenci ve Danışmanlarının TÜBİTAK-2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı Başarısı

Pazarlama Bölümü öğrencileri ve danışmanları, TÜBİTAK-2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programın kapsamında hazırladıkları 2 proje önerisi kabul edilmiştir. Öğr. Gör. Gülce TOK danışmanlığında, öğrenciler İlyas Ömer DEDE, Mervegül KORKMAZ, Yasemin Erin UYANIK ve Akmurad BAZAROV'un katkılarıyla "Ortaokul Öğrencilerinin Çevrimiçi Sosyal Davranışı Üzerine Bir Araştırma: Ezine İlçesi Örneği" başlıklı proje kabul edilriken; Öğr. Gör. Dr. Merve Gözde DURMAZ danışmanlığında, öğrenciler Sena ŞENTÜRK ve Rumeysa SAĞLIK'ın katkılarıyla "Çevre Bilinçli Tüketim Eğiliminin Yeşil Satın Alma Davranışı Üzerindeki Etkisinde Yeşil Reklamın Rolü"  başlıklı proje kabul edilmiştir. Öğrencilerimize başarılarının devamını diliyoruz.