Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü Sosyal Sorumluluk Çalışmaları Kapsamında Etkinliklerine Devam Ediyor.

Çetmi İlkolu için öğrencilerin başlattığı bu kampanyada kırtasiye ve kitap ihtiyacı kısa bir sürede destekçiler tarafından tamamlanmıştır. Öğr. Gör Ş.Ceren ULUPINAR’ın koordinatörlüğünde gerçekleşen kampanya kapsamında anaokul ve ilkokul öğrencileri için Ezine Meslek Yüksekokulu öğrencileri tek tek hediye paketi hazırladılar.  Kalem, silgi, kalemtraş, boyama kitabı, hikaye kitabı, sulu boya, pastel boya, kuru boya ve balon bulunan hediye paketlerini öğrencilerimiz heyecanla bizleri bekleyen miniklere teslim ettiler. Hediyelerinin ardından oyun oynamak için sabırsızlanan miniklerimiz öğrencilerimizle birlikte okul bahçesinde doyasıya eğlendiler. Meslek Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Eda KESKİN USLU ve Öğr. Gör. M.İlker GÜLCEMAL’in de katıldığı bu etkinlikte hediyelerine kavuşan miniklerin sevinçleri görülmeye değerdi.

Ziyaretimiz sırasında misafirperverlikleri için okul yönetimine ve öğretmenlerimize ayrıca ulaşım konusunda bizleri her zaman destekleyen Ezine Belediye Başkanı Sayın Güray YÜKSEL’e ve ekibine teşekkür ederiz.