Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
EZİNE MESLEK YÜKSEK OKULU PAZARLAMA VE REKLAMCILIK BÖLÜMÜ

Sosyal Sorumluluk Kapsamında Ezine MYO Öğrencileri Pınarbaşı İlkokulunda Kişisel Hijyen Eğitimi Verdi.

Üniversitemizin yürütmekte olduğu kalite süreçleri dahilinde gerçekleştirilen toplumsal katkı çalışmaları kapsamında etkinlikler devam etmektedir.

Ezine Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım programı öğrencileri sosyal sorumluluk etkinlikleri kapsamında Pınarbaşı ilkokulu öğrencilerine hijyen eğitimi verdiler. Öğr. Gör Ş.Ceren ULUPINAR’ın koordinatörlüğünde gerçekleşen eğitim kapsamında el hijyeni, ayak hijyeni, deri hijyeni ve diş hijyenini eğlenceli ve animasyonlu bir şekilde miniklere sundular. Pınarbaşı ilkokulu öğrencilerinin oldukça ilgisini çeken bu eğlenceli eğitim sonunda miniklere hazırlanan ve içinde diş fırçası, diş macunu ve kolonya bulunan hijyen kitleri hediye edildi. Eğitim sonunda hediyelerini alan minikler teşekkür ederek mutluluklarını ifade ettiler. Hediyelerinin ardından oyun oynamak için sabırsızlanan miniklerimiz öğrencilerimizle birlikte okul bahçesinde doyasıya eğlendiler. Hem Pınarbaşı İlkokulu öğrencileri hem de Ezine Meslek Yüksekokulu öğrencileri farklı ve anlamlı bir deneyim yaşadılar. Oldukça eğlenceli geçen etkinliğin sonunda öğrenciler etkinliklerin devamının olmasını dile getirdiler.

Ezine Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU, Ezine İlçe Milli Eğitim Müdürü Orhan Akman, Ezine İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İsmail TİLGEN, Pınarbaşı İlkokulu Müdürü Mehmet ÖZPEK, Ezine Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Eda KESKİN USLU, Dr. Öğr. Üyesi Aslı BEK, Öğr. Gör. M.İlker GÜLCEMAL ve Ezine Meslek Yüksekokulu Sekreteri Sedat ARICAN’ın katılımıyla gerçekleşen etkinlik güzel temennilerle son bulmuştur.

Ziyaretimiz sırasında misafirperverlikleri için okul yönetimine ve öğretmenlerimize ayrıca ulaşım konusunda bizleri her zaman destekleyen Ezine Belediye Başkanı Sayın Güray YÜKSEL’e ve ekibine teşekkür ederiz.