Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
EZİNE MESLEK YÜKSEK OKULU PAZARLAMA VE REKLAMCILIK BÖLÜMÜ

Sosyal Sorumluluk Projelerine 22 Eylül İlkokuluna Kitap Bağışı Kampanyası ile Devam Edildi.

Üniversitemizin yürütmekte olduğu kalite süreçleri dahilinde gerçekleştirilen toplumsal katkı çalışmaları kapsamında etkinlikler devam etmektedir.

Ezine Meslek Yüksekokulu Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü öğrencilerinin 22 Eylül İlkokulu için başlatmış olduğu kütüphane ve kırtasiye desteği kampanyası kısa bir sürede destekçiler tarafından tamamlanmıştır. Kısa sürede biten bu kampanyada toplam 776 kitap toplanmıştır.  Öğr. Gör Ş.Ceren ULUPINAR’ın koordinatörlüğünde gerçekleşen kampanya kapsamında 1.2.3.4. sınıflar için okuma kitabı, anasınıfı için hem okuma hem de kırtasiye malzemeleri ve 2 adet santranç takımı hediye edilmiştir. Ezine Meslek Yüksekokulu öğrencileri minikler için hazırladıkları resim defteri, sulu boya, kuru boya, kırmızı kalem, kurşun kalem, silgi, kalemtraş bulunan hediye paketlerini heyecanla bizleri bekleyen miniklere teslim etmişlerdir. Ezine Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Eda KESKİN USLU ve Öğr. Gör. M.İlker GÜLCEMAL’in de katıldığı bu etkinlikte hediyelerine kavuşan miniklerin sevinçleri görülmeye değerdi.

Ziyaretimiz sırasında misafirperverlikleri için okul yönetimine ve öğretmenlerimize ayrıca ulaşım konusunda bizleri her zaman destekleyen Ezine Belediye Başkanı Sayın Güray YÜKSEL’e ve ekibine teşekkür ederiz.