Sosyal Sorumluluk ve Etik Dersi Kapsamında Geyikli Sahil Kıyı Temizleme Etkinliği Gerçekleştirildi.

Meslek Yüksekokulumuz Pazarlama ve Reklamcılık bölümü öğrencileri  Sosyal Sorumululuk ve Etik dersi kapsamında Geyikli Belediyesi Altınkum Sahilinde kıyı temizleme etkinliği gerçekleştirdi. "Geyikli'yi seviyorum, Sahilime Sahip Çıkıyorum" sloganıyla öğrencilerimiz geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da Altınkum sahilinde torbalarca çöp toplayarak çevre kirliliğine dikkat çektiler. Etkinliğe Pazarlama ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Ş. Ceren ULUPINAR, bölüm öğretim elemanları Öğr. Gör. Dr. Merve Gözde DURMAZ, Öğr. Gör. Gülce TOK ve  Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa EKİCİ ile Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Aslı BEK'in yanı sıra Geyikli Belediye Başkan Vekili Hüseyin BECEREN ve belediye çalışanları katıldı.

Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen öğrencilerimize ve her türlü destek veren Geyikli Belediye Başkanı Sayın Mevlüt Oruçoğlu’na ve personeline ayrıca her daim desteklerini esirgemeyen Ezine Belediyesi'ne çok teşekkür ederiz.