2023-2024 MEZUNİYET

MEZUNİYET COŞKUSU

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde (ÇOMÜ) 2023-2024 dönemi mezuniyet töreni düzenlendi. Törene Vali Vekili Abdulkadir Duran, Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Biçen, Çanakkale Belediye Başkan Vekili Öznur Benderlioğlu Doğangün, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Fakülte Dekanları, MYO Müdürleri, ÇOMÜ Öğretim elemanları ve veliler katıldı. 18 Mart Stadyumu'nda düzenlenen tören 7 bin 500 öğrenci ve akademisyenlerin geçit töreniyle başladı. Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu'nun ve Vali Vekili Abdulkadir Duran'ın konuşmaları ile devam etti.

28.06.2024 tarihinde stadyumda gerçekleştirilen törende Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü öğrencileri mezuniyet coşkusu yaşadı. Okul birincisi olan bölümümüz öğrencisi Nihal POLAT ve mezun olan bölüm öğrencilerimiz dönem boyunca elde ettikleri başarılar ile bölümümüzü gururlandırdılar. Mezun olan öğrencilerimize çalışma hayatlarında başarılar dileriz.